Ny

Från CachingWiki
Hoppa till: navigering, sök

Guidelines gällande powertrails har för en tid sen ändrats så att det nu går att lägga ut serier om cacher tex. runt en sjö, längs en vandringsled osv. som tidigare hade hänvisats till att göra en multi istället.

Detta för att göra det möjligt för er som vill lägga ut många cacher inför event etc. och för att göra det lättare för oss reviewers.

Mer cacher åt folket med andra ord. Smile

Bara för att guidelines ändrats så betyder det inte med automatik att det är ok att lägga ut hur många cacher på så kort sträcka som möjligt. Ur guidelines: Please don't hide a cache every 600 feet just because you can.

Powertrail i den benämningen att lägga en stor mängd cacher t.ex. längs en väg med minimiavstånd kommer inte att godkännas.

När ni har idéer om en större mängd cacher i ett släpp så ta kontakt med oss innan så vi är förberedda och vi kan ge vår syn på er idé och om den kommer att bli godkänd. Släpper ni alla cacherna till kön utan att vi vet om det så kommer vi avaktivera samtliga och ni får släppa lite i taget så att fler än era cacher ska få möjlighet att publiceras.