Sida 1 av 1

Tillstånd att placera en cache på en mast, transformator, elstolpe och liknande

Postat: ons okt 17, 2018 14:15
av stina_m
Jag har fått tag på en "manick" på jobbet. Det är en behållare i gjutjärn (?). IP 64 och EX-klassad. Kabelutgångar både uppåt och nedåt. Den skulle vara himla kul att ha som en geocache!

Men det här med tillstånd för placering? Den hade passat skitbra på en mobilmast, transformatorstation, elstolpe och liknande. Går det att få tillstånd på sådana ställen? Eller placeras dom ut utan tillstånd?

Re: Tillstånd att placera en cache på en mast, transformator, elstolpe och liknande

Postat: ons okt 17, 2018 14:27
av stina_m
Kanske skulle gå att bygga nån egen mojäng av någon stolpe eller avloppsrör och placera någonstans u skogen. Men då försvinner det roliga att den är kamouflerad.

Re: Tillstånd att placera en cache på en mast, transformator, elstolpe och liknande

Postat: ons okt 17, 2018 18:04
av FN-yxa
Att sätta metallsaker på master är känsligt idag och risken för ett besök från polisens bombgrupp är stor

/ FN-yxa

Skickat från min SM-G950F via Tapatalk


Re: Tillstånd att placera en cache på en mast, transformator, elstolpe och liknande

Postat: ons okt 17, 2018 18:10
av stina_m
Ja det är ju det...

Det finns en bra plats men den är för nära en annan cache.

Om jag hittar nåt övergivet betongblock någonstans?!

Re: Tillstånd att placera en cache på en mast, transformator, elstolpe och liknande

Postat: ons okt 17, 2018 18:15
av stina_m
Undrar om det inte ligger ett betongblock ”där uppe”?! Vilken idé! Jag tror jag vet vem som äger marken.

Själv hemma med barnen så jag kan inte åka och titta. Typiskt.

En stor fibox låda borde jag väl oxå kunna göra något roligt med?